Terugblik op week 37: Startoverleg zwembad Arnhem

Afgelopen week was een heftige week.
We zijn druk geweest met het startoverleg voor het zwembad in Arnhem en de afronding van het Definitief Ontwerp van het kantoorcomplex in Deventer en daarnaast hebben we succesvol onze plannen gepresenteerd voor de aanpassing en uitbreiding van het zwembad in het Brabantse.

De voorbereiding van deze klussen was heftig!
wijntje drinkenAan de voorbereiding van het startoverleg van het zwembad hebben we warme herinneringen over gehouden, omdat de offerte hiervoor geschreven is aan de rand van het zwembad van ons hotel tijdens onze zomervakantie. Dit was natuurlijk zeer inspirerend! Direct nadat we het positieve nieuws van de voordracht voor een opdracht hadden ontvangen hebben we daar een lekker wijntje op gedronken.
Nu na het startoverleg hebben we er nog meer zin in gekregen, omdat de mensen van gemeente Arnhem met wie we samen mogen werken zeer ervaren, zeer ter zake kundig zijn en precies weten wat ze wel en vooral ook wat ze niet willen.

Schermafbeelding 2015-09-10 om 21.22.18Voor het kantoorcomplex in Deventer is in zeer korte tijd, met de vakantieperiode als storend element, het Definitief Ontwerp vervaardigd en met verve gepresenteerd aan Opdrachtgever. Het proces om te komen tot het Definitief Ontwerp verliep niet zonder slag of stoot, maar goede samenwerking tussen partijen en deskundige leiding (uiteraard!) kunnen veel beren van de weg halen. Het budget is zeer scherp gesteld en wordt nu getoetst. Parallel bereiden we de aanbesteding voor om in de volgende fase uitvoerende partijen te betrekken bij het Technische Ontwerp.