Het grootste tropische zwemparadijs ter wereld!

In Krausnick, een plaatsje in Oost-Duitsland ten zuiden van Berlijn, vind je Tropical Islands. Tropical Islands is het grootste tropische zwemparadijs – ter wereld. Jep, that’s right! Een tropisch regenwoud, een zee met 200 meter lang strand, whirlpools, een lagune en meerdere glijbanen. Je vindt het er allemaal! En dat in ons buurland!

Een aantal jaren geleden heeft men in Krausnick in Duitsland een oude Zeppelin loods omgebouwd tot een tropisch paradijs. Het is zo’n zes uurtjes rijden vanaf de randstad (670km vanaf Utrecht), maar dan heb je ook wel wat: Een prachtig regenwoud, de tropische Zuidzee met 200m lang zandstrand, de lagune en whirlpools. De natuur is verbazingwekkend met een dichtbegroeide jungle, exotische plantsoenen en orchideeëntuinen. Een subtropisch dorp met huizen uit Thailand, Bali, Borneo, Polynesië, uit het Amazonegebied en Kongo. En dan hebben we het nog niet eens over de attracties (27m hoge glijbaantoren, stroomversnellingen, waterspeeltafels, minigolf en veel meer) gehad. Het klimaat is het hele jaar door ideaal (lucht 23 à 25°C, water 28 à 31°C). Mmmm!! Wij vragen ons maar één ding af: waarom wisten wij dit niet eerder?

Ga jij een bezoekje brengen aan Tropical Islands? Ongetwijfeld, na het zien van onderstaande foto. Je kunt er zelfs een paar nachtjes slapen, bijvoorbeeld in een strandtent.

 Het grootste tropisch zwemparadijs ter wereld is vlakbij!